Trainen bij Teun

Tarieven

Wat ik echt belangrijk vind

Wat wil jij bereiken? Waar je ook voor gaat, ik vind het geweldig om te zien hoe jij progressie boekt in je doelen, hoe je sterker wordt, een nieuwe techniek onder de knie krijgt of eindelijk leniger wordt. Nog mooier vind ik het om te beleven wat het met jou doet. De keuze van het juiste abonnement is dan ook niet onbelangrijk. Weet je niet wat je moet kiezen? Stuur me een whatsapp en we gaan in gesprek. Het is altijd mogelijk om een proefles naar keuze te volgen. 

tarieven abonnementen

tarieven PT single 

tarieven PT duo

vragen Trainen bij Teun

Ik twijfel, kan ik een keer een proefles volgen?

Uiteraard! Zowel de groepstraining of een personal training kan je 1x gratis volgen.

Voordat je meedoet aan een les hebben we een gesprek van 20 minuten, zodat ik een helder beeld krijg van jouw doelen. In combinatie met het volgen van een training weet ik direct hoe ik voor jou het meeste eruit kan halen.

Nadat we je doelen hebben besproken en je een les hebt gevolgd weet je zeker of het iets voor je is. Wil je een keer meedoen aan een proefles? Bel of stuur een berichtje naar 06-29164956, dan plannen we gezamenlijk de intake.

Wat is de opzegtermijn?

Groepslesabonnementen kan je vanaf het moment van afsluiten maandelijks opzeggen. Als je personal training volgt zit je vaak met doelen waar je langer de tijd voor nodig hebt om ze te behalen. Daarom begin je eerst met een commitment van 12 weken en is het daarna maandelijks opzegbaar. Om er zeker van te zijn dat er een goede match is kan je zowel groepslessen als personal training 1x gratis proberen.

Waarom minimaal 12 weken personal training?

Het duurt gemiddeld 66 dagen voordat een nieuwe gewoonte in je systeem raakt. Voor sommige mensen natuurlijk iets sneller, voor anderen kan het iets langer duren. Een commitment van 12 weken geeft je de grootste kans van slagen met je nieuwe levensstijl.

Tijdstippen Personal Training?

Ben je geïnteresseerd in personal training? Bel of app naar 06 29164956 en dan plannen we een geschikt moment in.