gratis video

De ultieme puzzel voor een fit lichaam: ontdek de impact van slaap en voeding op jouw lijf.

Je wilt fit worden en je weet dat je aan de bak moet. Maar hoe haal je nou het beste resultaat, zonder dat je je lichaam uitput of blessures krijgt?

Je wilt meer uit het leven halen zonder je gelijk uitgeblust te voelen, en verlangt naar een sterk en fit lijf. Je weet ook best dat dat niet gaat zonder goed te trainen. Tegelijkertijd vind je het ook een beetje spannend. Hoe pak je dit nu slim aan?

Zoals altijd draait het om balans.

In mijn video ‘Slaap en eet je fit’ deel ik de ontbrekende sleutels tot succes. Je ontdekt wat je exact moet doen om echt progressie te boeken. Wanneer jij dit serieus neemt ga je met sprongen vooruit. Kom maar op met dat fitte lijf!

SLAAP EN EET JE FIT!

Zij gingen jou voor:

 • Heel blij en tevreden!!! Teun weet je te motiveren als het nodig is. Elke keer ging ik met een voldaan gevoel weg en zag/voelde keer op keer resultaat. Aan alles merk je dat hij vol passie de trainingen geeft en er alles voor doet om de gestelde doelen te behalen. Hij heeft heel veel kennis en geeft heel goed uitleg over hoe je een bepaalde oefening moet uitvoeren. Kortom hij weet wat hij doet en zorgt ervoor dat je het maximale uit de training haalt, dit ook door het op maat gemaakte trainingsschema. Hij zorgt er ook voor dat je nadat je bent gestopt met de trainingen, je goede oefeningen en uitleg hebt om thuis door te gaan. Buiten dit alles, is hij ook nog eens heel erg leuk in de omgang.

  Patricia Kruize Avatar Patricia Kruize
  november 29, 2022

  Niet alleen het trainen bij Teun brengt veel maar ook vooral het werken aan de persoonlijke doelen. De persoonlijke doelen hoef je niet zelf te formuleren maar doe je samen waarbij je zeker grenzen op zoekt maar niet overschrijdt. Ook qua begeleiding in voeding en leefstijl kun je uitstekend bij Teun terecht. Of het nu gaat om gewichtsverlies of een gezondere en consequentere leefstijl Teun weet je te stimuleren om je leefstijl aan te passen. In kleine stappen en ook kijkend naar haalbaarheid van je doelen. Een simpel voorbeeld ‘ wat is er voor nodig om het voor komende week een 10 te laten zijn’ , ‘ zal ik komende week even contact met je hebben?’ .Wekelijks even gaan zitten en kort doorlopen wat goed en minder goed ging. Die afgestemde combinatie van leefstijl en sporten maakt dat ik vol enthousiasme door blijf gaan. Een aanrader voor een ieder

  Ellen Vreugdenhil Avatar Ellen Vreugdenhil
  oktober 29, 2022

  Trainen bij Teun is Top! Teun houd rekening met ieders eigen niveau. Ik zelf ben nu 3 weken bezig met groepslessen en ik merk dat zelfs als er 4 of 5 anderen met mij trainen dat hij nog steeds oog heeft voor iedereen persoonlijk. Hij onthoud of je last hebt van blesures of een oefening niet kan doen en dan past hij het voor je aan zodat je toch mee kan doen. Teun weet je echt goed te motiveren en je tot jet uiterste te laten gaan. Dus of je nou veel ervaring hebt of geen en je 18 of 80 bent bij teun kun je terecht voor een goeie workout op een persoonlijk niveau.

  Tonnie Sterling Avatar Tonnie Sterling
  augustus 29, 2022

  Ik sport met veel plezier bij Trainen met Teun. Wat ik erg leuk vind aan de lessen van Teun, is dat ze zo afwisselend zijn. De trainingen worden goed opgebouwd en bieden voor iedereen, op eigen niveau, de juiste uitdaging. Verder krijg je regelmatig persoonlijke aanwijzingen en dit doet Teun op een positieve manier.

  Nadia D Avatar Nadia D
  mei 29, 2022
 • Sinds februari sport ik bij Teun. Doe 1x in de week Personal Training en ook 1x een groepstraining, Het leuke is dat geen les gelijk is en je iedere keer weer wordt uitgedaagd op een leuke manier, mijn grenzen worden aldoor verlegd. Hij kijkt goed naar wat iedereen kan en als dat even niet kan, zoekt hij naar alternatieven. Met andere woorden Trainen bij TEUN is echt een aanrader.

  Marijke Hoekstra Avatar Marijke Hoekstra
  mei 29, 2022

  Ik wilde altijd graag sporten, maar in mijn eentje lukte me dat niet en vond ik het ook niet altijd leuk. Ik deed elke keer maar weer verschillende oefeningen en hield me niet aan 1 trainingsschema, waardoor ik ook geen verschil zag in mijn progressie. Met de personal training van Teun ben ik me gaan focussen op voeding en training. Ik begon sporten leuk te vinden en zag ook steeds meer progressie! Superblij dat ik de keuze heb gemaakt om toch weer met sporten te beginnen onder begeleiding van Teun.

  Carlijn Boekema Avatar Carlijn Boekema
  mei 29, 2022

  Sinds februari sport ik bij Teun. Doe 1x in de week Personal Training en ook 1x een groepstraining,
  Het leuke is dat geen les gelijk is en je iedere keer weer wordt uitgedaagd op een leuke manier, mijn grenzen worden aldoor verlegd.
  Hij kijkt goed naar wat iedereen kan en als dat even niet kan, zoekt hij naar alternatieven.
  Met andere woorden Trainen bij TEUN is echt een aanrader.

  Marijke Hoekstra Avatar Marijke Hoekstra
  mei 11, 2022

  Teun is een zeer kundige en plezierige trainer die elke keer uitdaagt de grenzen iets te verliezen. Maar met oog voor elke deelnemer en diens niveau. Een aanrader!

  Ischa Broese Avatar Ischa Broese
  mei 11, 2022

 • Ik wilde altijd graag sporten, maar in mijn eentje lukte me dat niet en vond ik het ook niet altijd leuk. Ik deed elke keer maar weer verschillende oefeningen en hield me niet aan 1 trainingsschema, waardoor ik ook geen verschil zag in mijn progressie.
  Met de personal training van Teun ben ik me gaan focussen op voeding en training. Ik begon sporten leuk te vinden en zag ook steeds meer progressie! Superblij dat ik de keuze heb gemaakt om toch weer met sporten te beginnen onder begeleiding van Teun.

  Carlijn Boekema Avatar Carlijn Boekema
  mei 4, 2022

  Teun geeft met veel aandacht en passie verschillende groepslessen, daarnaast biedt hij ook personal training aan. Teun heeft veel kennis en kan dit goed over brengen. Zelf train ik 4 à 5 keer per week en de lessen bieden iedere keer weer genoeg uitdaging, zowel fysiek als mentaal, om gemotiveerd te blijven. Teun heeft tijdens de lessen ook veel aandacht voor de persoon zelf in wat hij of zij nodig heeft. Dit kan een aanpassing van een oefening zijn i.v.m. een blessure of juist iets meer gewicht of intensiteit wanneer iemand wat meer uitdaging kan gebruiken. Kortom Trainen bij Teun heeft mij nu al heel veel gebracht.

  Monique Smit Avatar Monique Smit
  april 29, 2022


  Train nu bijna een half jaar bij Teun en ga nog steeds met plezier minstens twee, liefste drie keer heen. Teun is een fijne trainer, let goed op techniek en houdt rekening met iedereen. Wat ook fijn is, is dat hij vervanging regelt mocht een training onverhoopt niet doorgaan. Kortom, een professionele trainer waar je van op aan kan!

  Laurien Bouwman Avatar Laurien Bouwman
  april 27, 2022

  Teun geeft met veel aandacht en passie verschillende groepslessen, daarnaast biedt hij ook personal training aan. Teun heeft veel kennis en kan dit goed over brengen.
  Zelf train ik 4 à 5 keer per week en de lessen bieden iedere keer weer genoeg uitdaging, zowel fysiek als mentaal, om gemotiveerd te blijven.
  Teun heeft tijdens de lessen ook veel aandacht voor de persoon zelf in wat hij of zij nodig heeft. Dit kan een aanpassing van een oefening zijn i.v.m. een blessure of juist iets meer gewicht of intensiteit wanneer iemand wat meer uitdaging kan gebruiken.
  Kortom Trainen bij Teun heeft mij nu al heel veel gebracht.

  Monique Smit Avatar Monique Smit
  april 14, 2022

Download de video