Personal Training

Een stok achter de deur en snel resultaat.

De snelweg naar jouw doelen

Wil je fitter en sterker worden en wil je dit op de meest effectieve manier bereiken? Ben je een tijdje uit de running geweest, en wil je ontdekken wat je kan en hoe je dit op verantwoorde wijze verder uitbouwt? Dan is personal training dé oplossing voor jou.

Wat je doelen ook zijn, je zult jezelf verstelt doen staan. Iedereen is anders. Aan de hand van jouw doelen en unieke situatie maken we een plan waarmee jij aan de slag gaat. Alleen of samen met een trainingsbuddy? Beide kan! Geef aan wat je wensen zijn en we kijken samen naar de beste oplossing.

PT - Single

De snelweg naar het beste resultaat. Dat is wat je wilt. Het halen van persoonlijke doelen is nog niet altijd even makkelijk. Kun jij wel wat extra motivatie en een stok achter de deur gebruiken? Dan ben je hier aan het goede adres.

Eerst hebben we een kennismakingsgesprek. Naast dat we je doelen, en de geschikte aanpak bespreken, is het kennismakingsgesprek bedoeld om te kijken of er een goede match is. 

Personal training kan worden afgenomen voor een minimale periode van 12 weken. Het aantal trainingen per week kan variëren op basis van wat jij nodig hebt.

tarieven PT single 

PT Duo

PT - Duo

Met je sportmaatje hard werken aan je eigen doelen. Dat is wat je wilt. Het halen van persoonlijke doelen is nog niet altijd even makkelijk. Kun jij wel wat extra motivatie en een stok achter de deur gebruiken? Dan zit je hier goed. 

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie persoonlijke wensen en kijken we of er een goede match is.  

Personal training kan worden afgenomen voor een minimale periode van 12 weken. Op basis van wat jullie nodig hebben, zal het aantal trainingen per week variëren.

tarieven PT duo

vragen Trainen bij Teun

Ik twijfel, kan ik een keer een proefles volgen?

Uiteraard! Zowel de groepstraining of een personal training kan je 1x gratis volgen.

Voordat je meedoet aan een les hebben we een gesprek van 20 minuten, zodat ik een helder beeld krijg van jouw doelen. In combinatie met het volgen van een training weet ik direct hoe ik voor jou het meeste eruit kan halen.

Nadat we je doelen hebben besproken en je een les hebt gevolgd weet je zeker of het iets voor je is. Wil je een keer meedoen aan een proefles? Bel of stuur een berichtje naar 06-29164956, dan plannen we gezamenlijk de intake.

Wat is de opzegtermijn?

Groepslesabonnementen kan je vanaf het moment van afsluiten maandelijks opzeggen. Als je personal training volgt zit je vaak met doelen waar je langer de tijd voor nodig hebt om ze te behalen. Daarom begin je eerst met een commitment van 12 weken en is het daarna maandelijks opzegbaar. Om er zeker van te zijn dat er een goede match is kan je zowel groepslessen als personal training 1x gratis proberen.

Waarom minimaal 12 weken personal training?

Het duurt gemiddeld 66 dagen voordat een nieuwe gewoonte in je systeem raakt. Voor sommige mensen natuurlijk iets sneller, voor anderen kan het iets langer duren. Een commitment van 12 weken geeft je de grootste kans van slagen met je nieuwe levensstijl.

Tijdstippen Personal Training?

Ben je geïnteresseerd in personal training? Bel of app naar 06 29164956 en dan plannen we een geschikt moment in.