Over Teun

Trainer en coach

Wat ik echt belangrijk vind

Dat wie je ook bent, en waar je ook staat, jij je gezien en gehoord voelt. Niet alleen als sporter, maar bovenal als mens. Ik vind het geweldig om te zien hoe jij progressie boekt in je doelen, hoe je sterker wordt, een nieuwe techniek onder de knie krijgt of eindelijk leniger wordt. Nog mooier vind ik het om te beleven wat het met jou doet. Samen gaan we voor jouw resultaat. 

Meer over Teun

Met opleidingen en ervaring in Fitness, Crossfit, voeding en coaching help ik jou graag je doelen te bereiken. Iedereens leven verschilt. Ik haal mijn plezier uit de uitdaging om samen tot een plan te komen wat voor jou werkt. Zie je jezelf zitten op de bank en wil je er eindelijk weer eens flink tegen aan? Wat je doel ook is, van afvallen tot de fitste versie van jezelf worden, ik help je graag verder. 

Bij Trainen voor Teun gaan we voor jouw resultaat. Daarin hanteren we het principe dat ‘regelmatig een klein beetje’ het altijd wint van ‘soms heel veel’. Zo weet je zeker dat je gemotiveerd blijft en niet afgeknapt afhaakt. Wil je veel persoonlijke aandacht en coaching op maat? Kies dan voor personal training. Wil je je fitheid uitbouwen en trainen in groepsverband? Kies dan voor één van de groepslessen.

proefles

nu aanvragen