Over Teun

Trainer en coach

Wat ik echt belangrijk vind

Dat wie je ook bent, en waar je ook staat, jij je gezien en gehoord voelt. Ik vind het geweldig om te zien hoe jij transformeert en geloof sterk in de kracht van training en coaching. Samen gaan we voor jouw resultaat.

missie

Teun zet zich actief in om het zelfvertrouwen van mensen in het eigen lichaam te vergroten.

visie

Een omgeving creëren waar het eigen lichaam een bron van vertrouwen is in plaats van frustratie. 

kernwaarden

vertrouwen – kracht – inspireren 

Meer over Teun

Met opleidingen en ervaring in Fitness, Crossfit, voeding en coaching help ik jou graag je doelen te bereiken. Iedereens leven verschilt. Ik haal mijn plezier uit de uitdaging om samen tot een plan te komen wat voor jou werkt. Zie je jezelf zitten op de bank en wil je er eindelijk weer eens flink tegen aan? Wat je doel ook is, van afvallen tot de fitste versie van jezelf worden, ik help je graag verder. 

Bij Trainen voor Teun gaan we voor jouw resultaat. Daarin hanteren we het principe dat ‘regelmatig een klein beetje’ het altijd wint van ‘soms heel veel’. Zo weet je zeker dat je gemotiveerd blijft en niet afgeknapt afhaakt. Wil je veel persoonlijke aandacht en coaching op maat? Kies dan voor personal training. Wil je je fitheid uitbouwen en trainen in groepsverband? Kies dan voor één van de groepslessen.

Teun Facts

  • In 3 jaar meer dan 300 mensen getraind
  • Opgeleiding Precision Nutrition – voeding & coaching
  • Opleiding Pre-script – trainingsleer

proefles

nu aanvragen