De juiste richting

Plan nu je intake!

Wat is jouw doel?

Iedereen sport met een reden!

Maar waarom dan een intake? Of je nou bijvoorbeeld een 10km wilt kunnen rennen, af wilt vallen of fit wilt blijven, we sporten allemaal met een reden. Echter is voor iedereen de reden net even anders. Daarom bepaalt de combinatie van doelen, sportachtergrond en gevoel van urgentie, jouw eigen route naar een fit en gezond leven.  

Plan nu je intake!

Weet jij exact wat je moet doen om op gestructureerde én leuke wijze je doelen te behalen? Hoewel er weinig mis is met je intenties, kan je waarschijnlijk wel een steuntje in de rug gebruiken. Plan daarom nu je persoonlijke intake, zodat je met een persoonlijk plan en een trainer die jou ziet als persoon, wel je doelen behaald!

Stap 1 - intake

Iedereen heeft zijn/haar unieke beginsituatie.

De intake vindt plaats zodat ik jouw doelen, manier van bewegen, en meest geschikte manier van begeleiden goed begrijp. Zo weet ik direct hoe ik voor jou het meeste eruit kan halen.

De intake bestaat uit een kennismakingsgesprek van 20 minuten. Tijdens het gesprek bespreken we je doelen, wensen en mogelijkheden. Daarnaast krijg je een 40 minuten durende training, zodat we fysiek gelijk je startpunt kunnen bepalen. 

PT Duo

Stap 2 - proefles

Afhankelijk van of je personal training of groepslessen wilt volgen, boeken we een 1-op-1 training, of een groepstraining. Zo maak je kennis met mijn manier van lesgeven en ontdek of het iets voor je is.

Heb je besloten een pakket af te nemen? Geweldig, welkom bij de club!

De komende tijd ga je lekker aan de bak. Nadat je de eerste 12 weken er op hebt zitten gaan we door naar stap 3. 

Stap 3 - goal review

Elke drie maanden bespreken we je voortgang, zodat je zeker weet dat je vooruitgang boekt of dat we moeten bijsturen in je activiteiten.  

Tijdens de review kijken we wat je doelen waren en in hoeverre je deze hebt behaald. Daarnaast kijken we naar aanvullende wensen. Waar ben je blij mee? Is er iets wat beter kan en hoe kan ik je hierbij helpen? 

Tijdens de review nemen we de tijd om je overwinningen te vieren, bij te sturen en/of nieuwe doelen te bepalen. 

 

Zij gingen jou voor:

 • Sinds februari sport ik bij Teun. Doe 1x in de week Personal Training en ook 1x een groepstraining,
  Het leuke is dat geen les gelijk is en je iedere keer weer wordt uitgedaagd op een leuke manier, mijn grenzen worden aldoor verlegd.
  Hij kijkt goed naar wat iedereen kan en als dat even niet kan, zoekt hij naar alternatieven.
  Met andere woorden Trainen bij TEUN is echt een aanrader.

  thumb Marijke Hoekstra
  mei 11, 2022

  Teun is een zeer kundige en plezierige trainer die elke keer uitdaagt de grenzen iets te verliezen. Maar met oog voor elke deelnemer en diens niveau. Een aanrader!

  thumb Ischa Broese
  mei 11, 2022


  Ik wilde altijd graag sporten, maar in mijn eentje lukte me dat niet en vond ik het ook niet altijd leuk. Ik deed elke keer maar weer verschillende oefeningen en hield me niet aan 1 trainingsschema, waardoor ik ook geen verschil zag in mijn progressie.
  Met de personal training van Teun ben ik me gaan focussen op voeding en training. Ik begon sporten leuk te vinden en zag ook steeds meer progressie! Superblij dat ik de keuze heb gemaakt om toch weer met sporten te beginnen onder begeleiding van Teun.

  thumb Carlijn Boekema
  mei 4, 2022


  Train nu bijna een half jaar bij Teun en ga nog steeds met plezier minstens twee, liefste drie keer heen. Teun is een fijne trainer, let goed op techniek en houdt rekening met iedereen. Wat ook fijn is, is dat hij vervanging regelt mocht een training onverhoopt niet doorgaan. Kortom, een professionele trainer waar je van op aan kan!

  thumb Laurien Bouwman
  april 27, 2022
 • Teun geeft met veel aandacht en passie verschillende groepslessen, daarnaast biedt hij ook personal training aan. Teun heeft veel kennis en kan dit goed over brengen.
  Zelf train ik 4 à 5 keer per week en de lessen bieden iedere keer weer genoeg uitdaging, zowel fysiek als mentaal, om gemotiveerd te blijven.
  Teun heeft tijdens de lessen ook veel aandacht voor de persoon zelf in wat hij of zij nodig heeft. Dit kan een aanpassing van een oefening zijn i.v.m. een blessure of juist iets meer gewicht of intensiteit wanneer iemand wat meer uitdaging kan gebruiken.
  Kortom Trainen bij Teun heeft mij nu al heel veel gebracht.

  thumb Monique Smit
  april 14, 2022

  Sinds ik bij TEUN train ben ik zoveel sterker geworden. In het verleden heb ik veel te maken gehad met rugklachten, mede door een verbeterde kracht, coördinatie en souplesse gaat dit steeds beter. Teun geeft veel persoonlijke aandacht, waardoor je op eigen tempo je grenzen steeds verder verlegt. Trainen bij teun is een aanrader!

  thumb Jose van Dijken
  april 11, 2022


  Ik train wekelijk -als mijn agenda het toelaat- met heel veel plezier bij Teun. Ik realiseerde me dat het ouder worden een andere benadering vereiste van mijn sportactiviteiten en dat ik in plaats van (alleen maar) duursport activiteiten, meer gericht moet trainen op kracht en coördinatie! En dat doe ik bij TEUN: heel plezierig vind ik de ondersteuning om mijn eigen grenzen op te zoeken en te werken aan fitheid, waar ik iedere keer enorm van opknap. Plezier, vrolijkheid en inspanning: een voor mij ideale combinatie

  thumb Sicco Scherjon
  november 13, 2021


  Persoonlijk, enthousiasmerend , uitdagend en uitstekend qua opbouw en grenzen verleggend naar vermogen.
  Kortom een aanrader “ trainen bij Teun “ 💪🏻👌🏼

  thumb Ellen Vreugdenhil
  november 13, 2021
 • thumb Jolanda Boekhout
  november 13, 2021

vragen Trainen bij Teun

Ik twijfel, kan ik een keer een proefles volgen?

Uiteraard! Zowel de groepstraining of een personal training kan je 1x gratis volgen.

Voordat je meedoet aan een les hebben we een gesprek van 20 minuten, zodat ik een helder beeld krijg van jouw doelen. In combinatie met het volgen van een training weet ik direct hoe ik voor jou het meeste eruit kan halen.

Nadat we je doelen hebben besproken en je een les hebt gevolgd weet je zeker of het iets voor je is. Wil je een keer meedoen aan een proefles? Bel of stuur een berichtje naar 06-29164956, dan plannen we gezamenlijk de intake.

Wat is de opzegtermijn?

Groepslesabonnementen kan je vanaf het moment van afsluiten maandelijks opzeggen. Als je personal training volgt zit je vaak met doelen waar je langer de tijd voor nodig hebt om ze te behalen. Daarom begin je eerst met een commitment van 12 weken en is het daarna maandelijks opzegbaar. Om er zeker van te zijn dat er een goede match is kan je zowel groepslessen als personal training 1x gratis proberen.

Waarom minimaal 12 weken personal training?

Het duurt gemiddeld 66 dagen voordat een nieuwe gewoonte in je systeem raakt. Voor sommige mensen natuurlijk iets sneller, voor anderen kan het iets langer duren. Een commitment van 12 weken geeft je de grootste kans van slagen met je nieuwe levensstijl.

Tijdstippen Personal Training?

Ben je geïnteresseerd in personal training? Bel of app naar 06 29164956 en dan plannen we een geschikt moment in.