Fitness groepslessen voor Tersluis

Fitness groepslessen voor iedereen uit Tersluis

Met onze fitness groepslessen voor Tersluis helpen we je graag op duurzame wijze gezond en fit te worden.

Wil je tot op hoge leeftijd goed kunnen bewegen? Gezonder zijn dan dat je nu bent? Er zijn altijd excuses om er maar niet aan te beginnen. Schud die schroom van je af en ervaar de kracht van gezamenlijk trainen. Alleen kom je ver. Samen kom je verder. Check hieronder het aanbod van de fitness groepslessen:

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. De training heeft de volgende opbouw:

 • Warming-up
 • Mobiliteits oefeningen
 • Buikspieren
 • Interval workout

De training wordt binnen gegeven en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Een fitness groepsless waarin je kracht en uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld. Ben je wel wat gewend en hanteer je een goede techniek? Dan verzwaren we jouw oefeningen in kilo’s dan wel in snelheid. Zo weet je zeker dat je je kracht en fitheid verder uitbouwd.

Tijdstippen HIIT training
 • Maandag 18.00-18.50, 19.00-19.50, 20.00-20.50
 • Woensdag 17.30-18.20, 18.30-19.20, 19.30-20.20
 • Vrijdag 9.00-9.50, 10.00-10.50
Groepslessen
Groepslessen

Crosstraining

Stel je (mentale) kracht en uithoudingsvermogen op de proef. We nemen de tijd om aan je kracht te werken en sluiten de training af met een intensieve workout. Deze fitness groepslessen, welke binnen worden gegeven, zijn onderverdeeld in 4 onderdelen:

 • Warming up
 • kracht- of vaardigheidsonderdeel
 • WOD (work-out of the day)
 • Cooling down

De training is intensief, maar valt aan te passen voor eenieder zijn niveau. Wil je jezelf lichamelijk en mentaal uitdagen? Dan helpen we je om dit op verantwoorde wijze uit te bouwen.  

Tijdstippen Crosstraining
 • Dinsdag 19.30-20.20

Bootcamp

Onze fitness groepsles in de buitenlucht. Gegeven op het schoolplein in Harkstede, lekker dichtbij! De les is opgebouwd uit 3 onderdelen.

 • Spelvorm of uitdaging
 • Dynamisch stretchen
 • Aan de bak!

De ene keer werken we met banden, touwen en gewichten, de andere keer zoek je je grenzen op met je eigen lichaamsgewicht. De bootcamp is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. 

Tijdstippen Bootcamp
 • Dinsdag  18.30-19.15
 • Zondag 10.00-10.50, 11.00-11.50
Bootcamp Trainen bij Teun

De snelweg naar jouw doelen

Wil je fitter en sterker worden en wil je dit op de meest effectieve manier bereiken? Ben je een tijdje uit de running geweest, en wil je ontdekken wat je kan en hoe je dit op verantwoorde wijze verder uitbouwt? Dan is personal training dé oplossing voor jou.

Wat je doelen ook zijn, je zult jezelf verstelt doen staan. Iedereen is anders. Aan de hand van jouw doelen en unieke situatie maken we een plan waarmee jij aan de slag gaat. Alleen of samen met een trainingsbuddy? Beide kan! Geef aan wat je wensen zijn en we kijken samen naar de beste oplossing.

blije klanten

 • Sinds februari sport ik bij Teun. Doe 1x in de week Personal Training en ook 1x een groepstraining,
  Het leuke is dat geen les gelijk is en je iedere keer weer wordt uitgedaagd op een leuke manier, mijn grenzen worden aldoor verlegd.
  Hij kijkt goed naar wat iedereen kan en als dat even niet kan, zoekt hij naar alternatieven.
  Met andere woorden Trainen bij TEUN is echt een aanrader.

  thumb Marijke Hoekstra
  mei 11, 2022

  Teun is een zeer kundige en plezierige trainer die elke keer uitdaagt de grenzen iets te verliezen. Maar met oog voor elke deelnemer en diens niveau. Een aanrader!

  thumb Ischa Broese
  mei 11, 2022


  Ik wilde altijd graag sporten, maar in mijn eentje lukte me dat niet en vond ik het ook niet altijd leuk. Ik deed elke keer maar weer verschillende oefeningen en hield me niet aan 1 trainingsschema, waardoor ik ook geen verschil zag in mijn progressie.
  Met de personal training van Teun ben ik me gaan focussen op voeding en training. Ik begon sporten leuk te vinden en zag ook steeds meer progressie! Superblij dat ik de keuze heb gemaakt om toch weer met sporten te beginnen onder begeleiding van Teun.

  thumb Carlijn Boekema
  mei 4, 2022


  Train nu bijna een half jaar bij Teun en ga nog steeds met plezier minstens twee, liefste drie keer heen. Teun is een fijne trainer, let goed op techniek en houdt rekening met iedereen. Wat ook fijn is, is dat hij vervanging regelt mocht een training onverhoopt niet doorgaan. Kortom, een professionele trainer waar je van op aan kan!

  thumb Laurien Bouwman
  april 27, 2022
 • Teun geeft met veel aandacht en passie verschillende groepslessen, daarnaast biedt hij ook personal training aan. Teun heeft veel kennis en kan dit goed over brengen.
  Zelf train ik 4 à 5 keer per week en de lessen bieden iedere keer weer genoeg uitdaging, zowel fysiek als mentaal, om gemotiveerd te blijven.
  Teun heeft tijdens de lessen ook veel aandacht voor de persoon zelf in wat hij of zij nodig heeft. Dit kan een aanpassing van een oefening zijn i.v.m. een blessure of juist iets meer gewicht of intensiteit wanneer iemand wat meer uitdaging kan gebruiken.
  Kortom Trainen bij Teun heeft mij nu al heel veel gebracht.

  thumb Monique Smit
  april 14, 2022

  Sinds ik bij TEUN train ben ik zoveel sterker geworden. In het verleden heb ik veel te maken gehad met rugklachten, mede door een verbeterde kracht, coördinatie en souplesse gaat dit steeds beter. Teun geeft veel persoonlijke aandacht, waardoor je op eigen tempo je grenzen steeds verder verlegt. Trainen bij teun is een aanrader!

  thumb Jose van Dijken
  april 11, 2022


  Ik train wekelijk -als mijn agenda het toelaat- met heel veel plezier bij Teun. Ik realiseerde me dat het ouder worden een andere benadering vereiste van mijn sportactiviteiten en dat ik in plaats van (alleen maar) duursport activiteiten, meer gericht moet trainen op kracht en coördinatie! En dat doe ik bij TEUN: heel plezierig vind ik de ondersteuning om mijn eigen grenzen op te zoeken en te werken aan fitheid, waar ik iedere keer enorm van opknap. Plezier, vrolijkheid en inspanning: een voor mij ideale combinatie

  thumb Sicco Scherjon
  november 13, 2021


  Persoonlijk, enthousiasmerend , uitdagend en uitstekend qua opbouw en grenzen verleggend naar vermogen.
  Kortom een aanrader “ trainen bij Teun “ 💪🏻👌🏼

  thumb Ellen Vreugdenhil
  november 13, 2021
 • thumb Jolanda Boekhout
  november 13, 2021

abonnementen groepslessen